Information om bruk av cookies

Denna hemsida använder sig av cookies. Cookies är nödvändiga för att hemsidan ska fungera, men ger även information gällande hur du använder vår hemsida så att vi kan förbättra den både för dig och för andra. Cookies på denna hemsida används primärt för att mäta trafik och för att optimera sidans innehåll.
Läs mer om våra cookies och hur du raderar dem härr

SE

Varma fakta

Varma fakta

Vad är katalytisk självrengöring? Och vad är skillnaden mellan I-COOK och PROCOOK? Här får du veta mer om vår ordboks varma fakta.
 

 

Induktion

Glaskeramiska hällar med induktion utnyttjar värmen optimalt. Under varje kokzon finns en induktionsspole som alstrar ett elektromagnetiskt fält.
 

 

Denna magnetism omvandlas till värme i grytans botten

 
En värme som överförs direkt till maten. Det ger därmed en lägre energiförbrukning. Dessutom är induktion 3 gånger snabbare än en vanlig glaskeramisk kokzon.