Sökresultat

Produkte

Grupper

Sökningen gav inget resultat

Upp

Alt text

VARJE PRODUKT RÄKNAS

STORT URVAL AV VITVAROR MED MÅNGA MÖJLIGHETER

Ditt kök är mycket mer än bara en plats där du lagar mat. I många hem är köket en integrerad del av hemmat, där vi tillbringar mycket tid. Därför är det viktigt att du tänker på såväl funktion och användning som estetik när du väljer vitvaror till ditt kök.
Med GRAM:s breda sortiment kan du skapa en vacker och sammanhängande köksmiljö. Våra kvalitetsprodukter är intuitiva och enkla att använda i vardagen. Men de bidrar också till att du får ett vackert och genomtänkt hem.

 

Alt text

Stålkoncept

Du kan skapa en snygg kökslösning med kyl och frys från både CLASSIC- och FRESH-serierna i Easy Off Steel. Båda serierna är snygga att se på och lätta att underhålla. Komplettera med spis eller inbyggnadsugn/kokhäll – också i stål – och fullända resultatet med en snygg köksfläkt och en diskmaskin i stål.

Se vårt kylskåp, frysskåp och kyl/frys kombiskåp i stål

Se vårt spisar, ugnarköksfläktar och diskmaskin i stål

Vitt koncept

Om du vill ha hela köket helt i vitt har du många valmöjligheter, eftersom både CLASSIC-serien och de enkla och funktionella skåpen i FRESH-serien bjuder på många olika varianter och möjligheter att skapa en snygg bredvidlösning med kyl och frys. Du kan givetvis hitta spisar, inbyggnadsugnar och diskmaskiner som också är vita. Och som pricken över i-et kan du välja mellan de många köksfläktarna i stål och glas.

Se vårt kylskåpfrysskåp och kyl/frys kombiskåp i vitt.

Se vårt spisarugnarköksfläktar och diskmaskin i vitt.

Alt text
Alt text

Inbyggbart koncept

De inbyggbara skåpen kommer från FRESH-serien och har samma utrustning och fördelar som de fristående modellerna. Du hittar diskmaskiner för inbyggnad med både 45 och 60 cm bredd samt utdragsfläktar där bara framkanten är synlig. Du kan givetvis också välja att komplettera det inbyggbara konceptet med en vägghängd köksfläkt i stål, stål och glas eller svart.

Se vårt kylskåpfrysskåpkyl/frys kombiskåp och diskmaskin i inbyggbara.