Sökresultat

Produkte

Grupper

Sökningen gav inget resultat

Upp

GRAM erbjuder nu en 5 ÅRS FÖRLÄNGD PRODUKTGARANTI

Få sinnesfrid med GRAMs utökade garanti

På GRAM förstår vi att dina vitvaror är en viktig del av ditt hem. Därför vill vi säkerställa att du alltid har sinnesfrid när du köper våra produkter. Med vår utökade garantikampanj får du extra skydd så att du kan njuta av din nya investering utan bekymmer.

 

Vad erbjuder vi?

Utökad garanti: När du köper en GRAM-produkt under denna kampanj erbjuds du en utökad garanti. Det betyder att du är skyddad i 5 år, istället för standardgarantin på 2 år. På så sätt kan du undvika oförutsedda kostnader för reparation eller utbyte.

 

Trygghet i vardagen

Med vår utökade 5-års garanti kan du vara säker på att din produkt kommer att fungera optimalt under en längre tid. Skulle något gå fel står vårt supportteam redo att hjälpa dig snabbt och effektivt.

 

Varför välja GRAM?

GRAM har varit en pålitlig leverantör av kvalitetsprodukter i många år. Vi är dedikerade till att tillhandahålla apparater som är hållbara, effektiva och lätta att använda. Med vår utökade garanti vill vi visa att vi även står vid våra produkter långt efter att de är köpta.

 

Allmänna Villkor

Gäller från 1 juli 2024. GRAM förbehåller sig rätten att avsluta kampanjen när som helst.

 

GRAM 5-års garanti gäller under följande villkor:

  • Tillverknings- och materialfel enligt gällande köplag.
  • Täckning kräver vanligtvis användning i ett privat hushåll, och att enheten köptes helt ny i Danmark. Särskilda regler gäller för Grönland, Färöarna och Island.

 

Denna garanti täcker inte:

  • Fel eller skador orsakade av transport, felaktig användning, missbruk, otillräckligt underhåll, felaktig installation, installation och anslutning.
  • Skador orsakade av brand, olycka, blixtnedslag och elektriska störningar som t.ex felaktiga säkringar eller fel i de elektriska installationerna.
  • GRAM täcker inte utbyte eller reparation av några dekorativa eller förbrukningsdelar.
  • Fel eller skador som har uppstått till följd av reparationer som utförts av andra än GRAM-servicecenter.

 

Hur man får en utökad garanti

Det är lätt. När du köper en GRAM-produkt förlängs garantin automatiskt. Du måste helt enkelt registrera din produkt online på gram.dk senast 14 dagar efter köpet (under kampanjperioden), och då är du täckt.

 

  • Se mer information om kampanjen och registrera ditt köp här

 

 

Den utökade garantin erbjuds på följande produkter:

 

 

 

 

Om du har frågor om våra kampanjer, kontakta oss på telefon: 73 20 10 10 eller mail: salg@gram.se